A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

23

 

Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítóelnökének, a vállalat 5. születésnapi rendezvényén elhangzott beszédének jegyzetét osztom meg veletek.


Nagyon értékes előadást hallhattunk, amivel egy kis betekintést is kaphattunk a DXN kezdeteibe és filozófiájába.


Íme, a jegyzet:


A DXN indulásakor Dr. Lim-et, a DXN alapítóját, teljesen 'hülyének' nézték a környezetében, hogy gombákkal foglalkozik. Kinevették a miatt is, hogy bízott az "egy világ egy piac" koncepcióban. Nem tartották lehetségesnek, hogy ebből a kis városból, ahol élt (Alor Setar), egy nemzetközi vállalat épüljön ki. Ehhez képest ma ő az egyetlen ember, aki fenn van a tőzsdén Alor Starban!

 

A DXN-ben megpróbálnak mindent egyszerűen tartani, mert nagyvállalattá akarnak válni. Mikor a DXN tőzsdére került, akkor megkérdezték tőle, hogy nem fél-e attól, hogy más cégek legyőzik őt?! A DXN sosem aggódott ezen, mindig nyerni fog. Mert egyszerűen tartjuk a dolgokat.

 

Ez a cég nem fantázia világban él. A realitásban kell maradni! Tudni kell élvezni az utat!

 

Nagyon sokan menekülnek a DXN-hez más cégektől! A DXN olyan, mint egy menekülttábor, "menekülttábor" MLM sérülteknek.

 

Jobb, hogy ha van 1000 euró a markunkban, minthogy milliók röpködjenek a fejünk előtt, amit soha nem fogunk tudni lehozni a földre! Nagyon sok olyan tag van a DXN-ben, aki 10-50 ezer eurót keresnek. De ahhoz, hogy ide eljussunk, egy nagyon hosszú utazást kell megtennünk! Azoknak, akik a rövid utat válasszák, nagyon rossz életük van!

 

Volt egy vállalat, ahol a főnök soha nem jött, hogy ellenőrizze a céget, inkább golfozgatott, jachtozgatott. Bele is kötöttek Dr. Lim-be, hogy miért ő a tréner és miért nem bérel fel embereket. Ez a cég 3 hónap után csődbe is ment. Hogy tudnánk úgy vezetni egy üzletet, hogy mindennap golfozunk? A mi üzletünket nem tudjuk távvezérelve folytatni.

 

Az MLM -ben emberekkel foglalkozunk. Ezt nem tudjuk távvezérelve csinálni! Nekünk az MLM -ben mindig meg kell mutatnunk magunkat!

 

Etiópia, Szudán és több hasonló ország veszteséget termelnek, de még nem hagyják magukra őket! Azért nem hagyják őket magukra, mert többen ebből élnek és nem akarják cserbenhagyni őket!

 

Egy nagyon jó példa viszont Pakisztán, ahol 4 évig veszteséges volt az üzlet, de az 5. évben óriási nagy növekedést jött és ugyan ez a helyzet Mexikóban is!

 

Mikor belépünk a DXN -be, néha vannak boldog óráink, néha viszont nem, mert vannak nehézségek, gondok. De ez nem gond! Mert ez a probléma egy fentebb levő szintre fog elvinni!


Az egyszerűség nem csak a marketingről, pénzről szól. Mikor az egészségről beszélünk, mikor a terápiás rendszerre gondolunk, ezekben az esetekben is nagyon egyszerű a DXN rendszere.

 

Erre egy jó példa az, mikor egy gyermek farkasvakságban szenved, az azért van, mert A-vitamin hiánya van. Indiában nagyon sokan szenvednek ettől a betegségtől. Ezért a kormány rengeteg A-vitamint ad a gyermekeknek, de valami miatt ez nem jelentett megoldást. Az orvosok gondolkodni kezdtek, hogy mi legyen. Eljöttek a DXN-hez tanácsot kérni és ott azt válaszolták nekik, ne csak a farkasvakságot nézzék, hanem magukat a gyermekeket is. Ezek a gyerekek alultápláltak! Ezután a gyerekeknek adtak Spirulinát és ganoderma gombaport, az eredmény az lett, hogy 100% -uk meggyógyul! Ilyen egyszerű a DXN, nem kell túl komplikálni a dolgokat, egyszerűen az alultápláltság az oka nagyon sok betegségnek!

 

És egy idézet, videó máshonnan:


"Akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják, meg tudják változtatni a világot... Ők azok, akik ezt meg is teszik..."

 

 

 

Ha te is szeretnél az "őrültek" nemes táborába tartozni, akkor itt csatlakozhatsz! :)

szept

22

DXN Nigéria - Útjára indult!

2014.09.22 - hétfő

 

DXN-t Nigériában is útjára indítottuk! Hatalmas érdeklődés van kint a gyógygomba termékek és az üzlet iránt! Azért is örömteli számomra, mert ez által tudunk segíteni az ebola sújtotta területeken, hogy az immunrendszerüket erőssé és védekező-képessé tegyék. Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen...

 

Sok sikert és jó egészséget kívánok!

 

Web: dxn-nigeria.com - DXN Nigeria facebook oldala

 

 Hivatalos nemzetközi publikációk a ganoderma gyógygombáról: PubMed.gov

aug

12

DXN White Coffee Zhino

DXN White Coffee Zhino

 

A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a

Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz.

 

A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies.

A DXN új,  hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi.

 

12 tasak x 28g

Törzsvásárlói ár: 3.850.- 

Fogyasztói ár: 4.930.- 

SV érték: 1.450.- 

PV érték: 11,6

 

Megrendelhető a Termékrendelés menüpontból.

júl

28

Egy cikk 2007-ből

 

A kávé a világon az egyik legszélesebb körben fogyasztott, ám tudósok és egészségügyi szakértők körében az egyik legvitatottabb ital. Olyannyira, hogy az amerikai táplálkozástudományi társulás, az American Society for Nutrition idei, Experimental Biology 2007 című konferenciájának központi témája a kávéfogyasztás egészségre gyakorolt hatása volt.


Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan gyógygomba kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. (Koffeinsav nevű vegyület nem létezik, kávésav annál inkább. Noha a hétköznapi nyelvben gyakran találkozhatunk a koffeinsav megnevezéssel, ez csupán téves fordítása lehet a „caffeic acid" kifejezésnek. Helyesen magyarul kávésav, és semmi köze a koffeinhez.)


A brit szaklap, a Medical News Today cikke szerint „több alapos elemzésnek és az egyre szaporodó bizonyítékoknak köszönhetően kiderült, hogy a kávé fogyasztása védő hatású a vastagbél mirigydaganatával szemben, mint ahogy a végbél- vagy a májrák esetében is". A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sőt, talán még hasznos is lehet. A cikk szerint a jövőben speciális kávétípusokat fejlesztenek majd, amelyek egészségre gyakorolt hatását tovább javítják. Kevesen tudják azonban, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax.com.

Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új gyógygomba kávéfajta, amellett, hogy valóban kávéíze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A Healthy Coffee kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott gyógygombakivonatnak - a pecsétviaszgombáénak (Ganoderma lucidum), a tibeti eredetű kínai hernyógombáénak (Cordyceps Sinensis), a csiperkefajhoz tartozó Agaricus Blazeiének, valamint a lepketaplóénak (Coriolus Versicolor) - köszönheti.

Szakemberek előszeretettel ajánlják az új egészséges kávét azoknak, akiknél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Az általuk megadott, a rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán a felturbózott gyógygomba kávé a harmadik helyet kapta. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, normalizálja a testtömeget, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

Több változata van: szemes babkávé, mind a négyféle gyógygombakivonattal; kapható koffeinmentes változata is. A koffein kivonásakor minden eljárás során természetes vizet használtak, vegyszereket nem, így megőrizve a gyógygomba kávé természetességét. Az instant változat sem hiányzik, igaz, ez egyedül a pecsétviaszgombát tartalmazza, ízre teljesen olyan, mint a többi instant kávé. A kínálatban találunk még - szintén csak ezt a gyógygombakivonatot tartalmazó - teát, forró csokit, mokkakávét (feketekávéval kevert kakaót) is.

 

Forrás: hvg.hu