A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

28

Egy cikk 2007-ből

 

A kávé a világon az egyik legszélesebb körben fogyasztott, ám tudósok és egészségügyi szakértők körében az egyik legvitatottabb ital. Olyannyira, hogy az amerikai táplálkozástudományi társulás, az American Society for Nutrition idei, Experimental Biology 2007 című konferenciájának központi témája a kávéfogyasztás egészségre gyakorolt hatása volt.


Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan gyógygomba kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. (Koffeinsav nevű vegyület nem létezik, kávésav annál inkább. Noha a hétköznapi nyelvben gyakran találkozhatunk a koffeinsav megnevezéssel, ez csupán téves fordítása lehet a „caffeic acid" kifejezésnek. Helyesen magyarul kávésav, és semmi köze a koffeinhez.)


A brit szaklap, a Medical News Today cikke szerint „több alapos elemzésnek és az egyre szaporodó bizonyítékoknak köszönhetően kiderült, hogy a kávé fogyasztása védő hatású a vastagbél mirigydaganatával szemben, mint ahogy a végbél- vagy a májrák esetében is". A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sőt, talán még hasznos is lehet. A cikk szerint a jövőben speciális kávétípusokat fejlesztenek majd, amelyek egészségre gyakorolt hatását tovább javítják. Kevesen tudják azonban, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax.com.

Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új gyógygomba kávéfajta, amellett, hogy valóban kávéíze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A Healthy Coffee kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott gyógygombakivonatnak - a pecsétviaszgombáénak (Ganoderma lucidum), a tibeti eredetű kínai hernyógombáénak (Cordyceps Sinensis), a csiperkefajhoz tartozó Agaricus Blazeiének, valamint a lepketaplóénak (Coriolus Versicolor) - köszönheti.

Szakemberek előszeretettel ajánlják az új egészséges kávét azoknak, akiknél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Az általuk megadott, a rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán a felturbózott gyógygomba kávé a harmadik helyet kapta. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, normalizálja a testtömeget, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

Több változata van: szemes babkávé, mind a négyféle gyógygombakivonattal; kapható koffeinmentes változata is. A koffein kivonásakor minden eljárás során természetes vizet használtak, vegyszereket nem, így megőrizve a gyógygomba kávé természetességét. Az instant változat sem hiányzik, igaz, ez egyedül a pecsétviaszgombát tartalmazza, ízre teljesen olyan, mint a többi instant kávé. A kínálatban találunk még - szintén csak ezt a gyógygombakivonatot tartalmazó - teát, forró csokit, mokkakávét (feketekávéval kevert kakaót) is.

 

Forrás: hvg.hu

ápr

23

Sárga Császár (Huángdì) az ókori kínai mitológia egyik legjelentősebb uralkodója és kultúrhérosza. Nem zárható ki, hogy alakját egy késő neolit kori törzsfő inspirálhatta. A hagyományos kronológia szerint i. e. 2697-től i.e. 2597-ig vagy i.e. 2698-tól i.e. 2598-ig uralkodott. Alakja különösen a Hadakozó fejedelemségek és a korai Han-dinasztia idején vált kiemelkedővé, amikor is a központosított állam egyik korai megteremtőjének, valamint az ezoterikus művészetek pártfogójának tekintették. A hagyomány számos, a civilizáció megteremtéséhez nélkülözhetetlen találmányt, újítás, sőt írásművet is neki tulajdonít. A Sárga Császárt ma általánosan a kínai civilizáció létrehozójának és a kínai nép ősének tekintik. (wikipedia)  


A hagyományos kínai orvoslás legrégebbi írásos nyoma a kb. 3000 éves „Huang Di Nei Jing" - a „Sárga Császár Belső Könyve", amiben Huang Di és orvosai, miniszterei párbeszédes formában szólnak a gyógyító rendszerről, részletesen leírják a vezetékeket, a vezetékpontokat, azok helyét, a diagnosztikai és kezelési módszereket.


A Sárga Császár - aki több kutató véleménye szerint hun máguskirály volt - egyébként a „Sárga" jelzőt azért kapta, mert a sárga a tudás, a bölcsesség színe.

 

Huang Di, azaz a Sárga Császár sokak szerint csak legendákban élő uralkodó volt. A „xia" hun törzs vezetőjeként került trónra. Népfelségjog alapján választott uralkodó, azaz visszahívható, amit ő maga is kihangsúlyozott, miszerint ha nem a nép érdekében végzi munkáját, váltsák le tisztségéből. Több forrás is mágus-királynak tartja.

 

A nevéhez kötik a következő találmányokat, rendeleteket, elveket:

 

 • a fejsze, a mozsár, az íj, a nyíl, a ruha, a cipő, a szekér, a csónak, a kútfúrás, a naptár, a harang és az áldozati edény
 • a legenda szerint az ő egyik hivatalnokához köthetők az első kínai írásjelek lejegyzése
 • elrendelte, hogy a férfiak és a nők különböző ruhát viseljenek
 • a népegyesítés elősegítése érdekében megtiltotta a nemzetségen belüli házasságot (a kínaiak „huaxia" elnevezése a Xia hun törzs nevéből ered, ők a mai kínaiak 93%-ának ősei; a "han" elnevezés csak a Han dinasztia uralkodása alatt terjedt el. Ma is két kifejezést használnak a kínai ember megjelölésére: a hua és a han-t, a kínai nyelv pedig huayu illetve hanyu)
 • az ő uralkodása alatt indult meg a közutak építése.
 • a neki tulajdonított „Belső könyv" az orvoslás alapjait írja le.

A hagyományos kínai orvoslásba az akupunktúrán kívül - nem egyszer azt megelőzve - beletartozik az égetéses gyógymód, a gyógyszerek - gyógynövények - alkalmazása, a táplálkozástudomány, a kínai masszázs, a különböző mozgásterápiák, mint a Taichi vagy a QiGong. Napjainkban idesorolják a pohárvetést, másnéven köpölyözést.


A hun nép név „királyi nép" jelentését alátámasztja, hogy a Xia dinasztia hun nemzetségből való, s ez a hun dinasztia adta Kína első királyait; valamint az is, hogy egyetlen királyi népet ismer a történelem: a királyi szkíták népét. A hun főkirály 13 fajta király, vagyis rengeteg sok király királya volt, és e királyi tisztségek mindegyikének a neve hun eredetű (Szász-Bakay [1994,26-27]). Ez az alapvető tény kétségkívül azt jelzi, hogy a királyság intézménye a hunoknál volt a legteljesebb, a legátfogóbb, tehát hun gondolatból született.       


Mivel a Xia hun nemzetség, e név első jelentése: hun. Második jelentése a kínai nyelvben: nagy - a szanszkritban: mah, rokon "mag" szavunkkal (lásd fentebb). Mágus szavunk ősjelentését vizsgálva már utaltunk rá, hogy a"nagy" és a "mag" szoros rokonságban állnak, a Xia nemzetségnév tehát ugyanúgy "Mag" értelemmel bírhat eredetileg. A kínai nép neve Huang Di korától három évezreden át huaxia volt, és gyakran még ma is az, bár a Han dinasztia korától a huaxia népet hivatalosan han népnek nevezik. A hua jelentése: látványos; ragyogó, pompás, nagyszerű, tündöklő. S ha így van, akkor a huaxia nép név értelme az elsőjelentésben: tündöklő hun nép. Második értemben: a tündöklő nagy nép. Harmadik értelemben: a tündöklő Mag nép. Ebben a harmadik esetben a huaxia nép név jelentése értelemszerűen: a tündöklő mágusok népe.


A hua szó ma majdnem szinonim a kínaival. A Kínai Népköztársaság, ill. a Kínai Köztársaság hivatalos neve ma Zhonghua. Mivel pedig a "zhong" a hunok ősi neve Kínában, ezért a Kínai Közrársaság hivatalos nevének jelentése: A Tündöklő Hunok Országa. A kínai légitársaság gépein a business class" megnevezése: Huaxia Class (Yang, An - Turner [2005,138-145]). Vagyis a kiemelkedő, előkelő, rendkívül gazdagok osztályának neve: Tündöklő Hunok Osztálya. (Grandpierre Attila)

ápr

2

A mai nappal a DXN Europe Kft. bevezette a kóstoló csomagjait

try_pack_nyomda-1_200

Try pack

 

A csomag tartalmaz: 

1 tasak Lingzhi Coffee 3 in 1

1 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak DXN Cream Coffee

1 tasak Zhi Cafe Classic
1 tasak Cocozhi

 

Törzsvásárlói ár: 1.100.- Forint

Fogyasztói ár: 1.385.- Forint

SV: 386,5

PV: 3

 

coffee_try_pack_nyomda-1_200
Coffee Try pack

 

A csomag tartalmaz: 

1 tasak Lingzhi Coffee 3 in 1

2 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak DXN Cream Coffee

1 tasak Zhi Mocha

1 tasak Maca Vita Café

1 tasak Maca EUCafé

 

Törzsvásárlói ár: 1.590.- Forint

Fogyasztói ár: 2.010.- Forint

SV: 583

PV: 4,5

 

→ Rendelés ide kattintva! ←

febr

4

   

 

Gyere velünk egy fantasztikus luxus hajóútra a Földközi-tengerre!

 

Kvalifikációs időszak:

2013. augusztus.01 - 2014. július 31-ig


A kvalifikáció feltétele: 
110.000 TSI pont

Időpont: 
2014. november 01 - november 08-ig


7 éjszakás, 8 napos felejthetetlen utazás a MSC Preziosa luxus hajón.


4 ország, 6 város: Velence - Bari - Katakolon - Izmir - Isztambul - Dubrovnik

 

→ Regisztrálj itt! ←