A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 December
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

30

DXN Vásárlási Utalvány

2014.12.30 - kedd

DXN Vásárlási Utalvány

 

 

2014. december 5.-től kapható a DXN vásárlási utalvány.

 

A vásárlási utalvány 5.000.- forintos értékben kerül forgalomban, amelyből több darab is vásárolható és felhasználható.

 

A DXN vásárlási utalvány megvásárolható személyesen a budapesti ügyfélszolgálati irodában (1081 Budapest Rákóczi út 73.) vagy csomagrendelés során, jutalék levásárlás igénybevételével is!

Az utalvány nem virtuális, így beváltása csak személyesen a budapesti ügyfélszolgálaton lehetséges.

 

Felhasználás feltételei, szabályai:

 

Beváltásának határideje 2015. június 30. Ezt követően az utalvány felhasználása nem lehetséges.

A vásárlási utalvány kizárólag a DXN Europe Kft Budapest Rákóczi út 73. szám alatt található üzletében váltható be, személyes vásárlás esetében.

 

A vásárlási utalvány levásárolható a DXN Europe Kft. kínálatában kapható fogyasztói áron kínált termékeire.

 

A vásárlási utalvány csak teljes egészében váltható be, egyszeri alkalommal, névértéken felüli felhasználása esetén, névértékén beszámításra kerül, a névérték feletti rész bármely elfogadott fizetési módon rendezhető. Névérték alatti beváltás esetén a különbözet visszatérítésére nincs lehetőség.

Egy vásárlás során tetszőleges számú vásárlási utalvány használható fel a rendelés értékének erejéig, ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak.

 

A vásárlási utalvány beváltása során - az ajándékba adó DXN törzsvásárló számára - jóváírjuk az ajándékozott által választott termékek pontértékeit. (a vásárlási utalvány hátoldalon található DXN kód feltüntetésének segítségével)

nov

23

A Tea Mester

2014.11.23 - vasárnap

nov

14

DXN DSP - Dynamic Start Program

 

Az alábbiakban megtekinthető a DXN Dynamic Start Program bemutató videója. Egyedülálló lehetőség a Multi-Level Marketing életében! A felvétel 2014. november 11.-én a Lurdy Konferencia-központban megtartott előadáson készült.

 

 

 

 

DXN DSP Prezentációja megtekinthető ide kattintva is. 

- Termékcsomag megrendelés -   

- Kapcsolat -

okt

21

 

A Yamabushik kegyetlen vidéken a béke őrzőjeként éltek. Ezek a papok, szerzetesek kizárólag a tudást őrizték, csak a TAN védelmében a gonosz ellen léptek fel erőszakkal. Minden más esetben tilos volt harcolniuk. E harci mesterek/harcos papok/ neve az egészséget és az erőt hirdette, tudásukat nem használhatták elhamarkodottan,, egyéni problémák megoldására. Zárt klánokban éltek, céljuk csak az ősi tudás átmentése volt a mai napig. Életüket és kiképzésüket homály fedte. Olyan tettekre voltak képesek, melyről azt képzelték, hogy misztikus emberfeletti erővel rendelkeznek, pedig csak összhangban éltek a természettel, az Univerzum erőivel. Így született meg a láthatatlan harcosok, a hegyi varázslók legendája.

 

Titokzatosan, de céltudatosan harcoltak az állandó túlerővel szemben. A küzdelem csak akkor járhatott sikerrel, ha szellemiségükben túllépték azt a kort, amiben éltek, sőt jóval előttük jártak. Generációk adták egymásnak a sokoldalú ismereteket a nagyfokú természet és emberismeretet. Értettek a fegyvertelen harchoz, több tucat fegyver és eszköz használatához, álcázáshoz, rejtőzködéshez, megfigyeléshez, ismerték a különféle vegyszerek, robbanó eszközök használatát. Értettek a sebek, betegségek gyógyításához, de ismerték a méregkészítés fortélyait is. Ismerték a természetet, a természeti jelenségek, erők működését, és együtt is tudtak élni vele. Ismerték az emberi testet, valamint a szellem és a lélek erejét is.

Ügyességük, szellemi erejük, teljesítőképességük szintjét igazolják azok a történetek, hiteles feljegyzések, melyek szinte földöntúli képességekkel ruházták fel őket. Trükkjeikkel, varázslataikkal, hipnotikus erejükkel szinte megbabonázták ellenfeleiket. Fáradhatatlanok voltak, a félelmet nem ismerték, a fájdalmat szó nélkül tűrték (túl tudták lépni).  A fő cél nem a technikai ismeretek sulykolása, hanem a készségszint emelése volt (megtanultak tanulni, nem magolni). Ezek gyakorlása teljes fizikai, testi  kifejlődést, a felvilágosult nyugodt szabad értelmet, munkaképes lelki és szellemi energiát, képességeket egyesit. A technikák művészetét a veszély megakadályozására, elhárítására fejlesztették ki. ez magába foglalja a fizikai küzdelem módszereit, az értelem összegyűjtését, a pszichológiai hadviselést és a rejtett energiák felszabadítását. Ezeket a módszereket NINPO MIKKYO néven ismerik. Sirakava császár azt mondta, hogy három dolgot nem tud befolyásolni a Kamo folyó irányát, a szerencsekorong forgását és a hegyi papok /YAMABUSHI/ fölötti uralmat.

 

Ezek a papok később sok japánt vettek maguk közé, akiket kiképeztek, hogy segítsenek védeni a kolostoraikat. A hegyi varázslóktól kapták első beavatásukat ezek az emberek és használták fel később világi életükben, adták el pénzért tudásukat és építették be későbbi rendszerükbe, amit ma Ninjutsunak hívnak. Ezt az ősi tudást különböző hatalmi, politikai és vallási célból, ahogyan máshol is így Japánban is igyekeztek eltüntetni az idők folyamán. A legtöbb nyomot sikerült is megsemmisíteni, de a japán hagyományokban /mint a magyar népmesékben is/ sok ismeretet megőriztek. Ezen kulcsok segítségével  a tudást kereső megtalálhatja a TAN-t. (Scyta Pap Miklós)


A közönséges süngomba - (Hericium erinaceus) - Oroszlánsörény gomba


Évszázadok óta ismert ízletes és tápláló élelmiszer, valamint megbecsült gyógygomba, melynek termesztése hazánkban is lehetséges.


A gomba kínai neve: majomfej gomba, a kínai kultúrában ez a gomba fejedelmi ételnek számít.


A japán neve: Yamabushi-take a gomba rejtőzködő életmódjára utal, hisz a (főleg buddhista) hegyi remetéket nevezik japánul YAMABUSHI-nak.


Főbb hatóanyagai: 
Poliszacharidok (pl. különböző β-glukánok), diterpének (pl. hericenonok (A-H) és erinacinok) adenozin oleinsav, fehérjék és aminosavak (az esszenciális aminosavak közül a fenil-alanin, hisztidin, leucin, izoleucin, lizin, treonin és valin megtalálható benne!)


Nyomelemek és ásványi anyagok: 

pl. foszfor, vas, kálium, kalcium, B1- és B2-vitamin


A hagyományos kínai gyógyászatban máig használt gyógygomba hatásait számos modern kutatás támasztja alá.


Kínai, japán, koreai és amerikai kutatók munkái alapján a süngomba az alábbi gyógyhatásokkal bír:


Mikroba ellenes, tumor ellenes és fékezi a tumorok növekedését (a természetes ölősejtek, T-sejtek, B-sejtek, és a makrofág-függő immunválaszok stimulálásával), immunmoduláns (aspecifikus immunstimuláns), antioxidáns hatású, vérzsír- és vércukorszint csökkentő időskori elbutulás ellenes hatás, a hericenon C-H, valamint az erinacin A-I tartalma miatt. A hagyományos kínai gyógyászatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak, valamint ideggyengeség és általános kimerültségi állapot kezelésében használják.


Tudta Ön, hogy:

- első nyugati említése 1794-ben történt és C.H. Persson nevéhez fűződik?

- a hivatalos nevén kívül számos egyéb néven ismert, pl.: oroszlánsörény gomba, petrezselyem gomba, cseppkőgomba, stb.?


- A Ming-dinasztia korában (1386-1644) élt ismert orvos, WHU SHUI az örök élet elixírjének nevezte a gombát, mert sokrétű felhasználhatósága miatt már ekkor is nagyon értékesnek tartották. Hirosimában, az atombomba-robbantás fatális következményeivel küzdve, az orvosok kétségbeesetten igyekeztek enyhíteni a betegség lefolyását több ezer sugárfertőzött betegnél, szerették volna elérni, hogy javuljon csontvelőjük, nyálkahártyájuk és bőrük állapota. A természetben található ellenszereket, köztük a SHIITAKE-t is tesztelték. A gombát, felismert hatása miatt azonnal tanulmányozni kezdték, megalapozva ezzel néhány, ma már szabadalmazott gyógyszer felfedezését.


- Japánban a jelenlegi klinikai gyakorlatban a shiitake-t az immunitás serkentésére, különféle allergiák ellen, a megfázás és a náthával járó láz megelőzésére használják. A gombát sikeresen alkalmazzák gyógyszerekkel kombinálva tüdőgyulladáskor és inkontinenciára. Az idősebbeknél általános fiatalító szer, tekintet nélkül betegségük típusára. A fiatalok a shiitake-t megelőzésre, kimerültség, túlerőltetés vagy krónikus fáradtság ellen szedik. Japánban a shiitake-ből kivont lentinan regisztrált gyógyszer.
 


Yamabushi-take gyógygomba (DXN Oroszlánsörény tabletta) ide kattintva elérhető! 

szept

23

 

Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítóelnökének, a vállalat 5. születésnapi rendezvényén elhangzott beszédének jegyzetét osztom meg veletek.


Nagyon értékes előadást hallhattunk, amivel egy kis betekintést is kaphattunk a DXN kezdeteibe és filozófiájába.


Íme, a jegyzet:


A DXN indulásakor Dr. Lim-et, a DXN alapítóját, teljesen 'hülyének' nézték a környezetében, hogy gombákkal foglalkozik. Kinevették a miatt is, hogy bízott az "egy világ egy piac" koncepcióban. Nem tartották lehetségesnek, hogy ebből a kis városból, ahol élt (Alor Setar), egy nemzetközi vállalat épüljön ki. Ehhez képest ma ő az egyetlen ember, aki fenn van a tőzsdén Alor Starban!

 

A DXN-ben megpróbálnak mindent egyszerűen tartani, mert nagyvállalattá akarnak válni. Mikor a DXN tőzsdére került, akkor megkérdezték tőle, hogy nem fél-e attól, hogy más cégek legyőzik őt?! A DXN sosem aggódott ezen, mindig nyerni fog. Mert egyszerűen tartjuk a dolgokat.

 

Ez a cég nem fantázia világban él. A realitásban kell maradni! Tudni kell élvezni az utat!

 

Nagyon sokan menekülnek a DXN-hez más cégektől! A DXN olyan, mint egy menekülttábor, "menekülttábor" MLM sérülteknek.

 

Jobb, hogy ha van 1000 euró a markunkban, minthogy milliók röpködjenek a fejünk előtt, amit soha nem fogunk tudni lehozni a földre! Nagyon sok olyan tag van a DXN-ben, aki 10-50 ezer eurót keresnek. De ahhoz, hogy ide eljussunk, egy nagyon hosszú utazást kell megtennünk! Azoknak, akik a rövid utat válasszák, nagyon rossz életük van!

 

Volt egy vállalat, ahol a főnök soha nem jött, hogy ellenőrizze a céget, inkább golfozgatott, jachtozgatott. Bele is kötöttek Dr. Lim-be, hogy miért ő a tréner és miért nem bérel fel embereket. Ez a cég 3 hónap után csődbe is ment. Hogy tudnánk úgy vezetni egy üzletet, hogy mindennap golfozunk? A mi üzletünket nem tudjuk távvezérelve folytatni.

 

Az MLM -ben emberekkel foglalkozunk. Ezt nem tudjuk távvezérelve csinálni! Nekünk az MLM -ben mindig meg kell mutatnunk magunkat!

 

Etiópia, Szudán és több hasonló ország veszteséget termelnek, de még nem hagyják magukra őket! Azért nem hagyják őket magukra, mert többen ebből élnek és nem akarják cserbenhagyni őket!

 

Egy nagyon jó példa viszont Pakisztán, ahol 4 évig veszteséges volt az üzlet, de az 5. évben óriási nagy növekedést jött és ugyan ez a helyzet Mexikóban is!

 

Mikor belépünk a DXN -be, néha vannak boldog óráink, néha viszont nem, mert vannak nehézségek, gondok. De ez nem gond! Mert ez a probléma egy fentebb levő szintre fog elvinni!


Az egyszerűség nem csak a marketingről, pénzről szól. Mikor az egészségről beszélünk, mikor a terápiás rendszerre gondolunk, ezekben az esetekben is nagyon egyszerű a DXN rendszere.

 

Erre egy jó példa az, mikor egy gyermek farkasvakságban szenved, az azért van, mert A-vitamin hiánya van. Indiában nagyon sokan szenvednek ettől a betegségtől. Ezért a kormány rengeteg A-vitamint ad a gyermekeknek, de valami miatt ez nem jelentett megoldást. Az orvosok gondolkodni kezdtek, hogy mi legyen. Eljöttek a DXN-hez tanácsot kérni és ott azt válaszolták nekik, ne csak a farkasvakságot nézzék, hanem magukat a gyermekeket is. Ezek a gyerekek alultápláltak! Ezután a gyerekeknek adtak Spirulinát és ganoderma gombaport, az eredmény az lett, hogy 100% -uk meggyógyul! Ilyen egyszerű a DXN, nem kell túl komplikálni a dolgokat, egyszerűen az alultápláltság az oka nagyon sok betegségnek!

 

És egy idézet, videó máshonnan:


"Akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják, meg tudják változtatni a világot... Ők azok, akik ezt meg is teszik..."

 

 

 

Ha te is szeretnél az "őrültek" nemes táborába tartozni, akkor itt csatlakozhatsz! :)