A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

21

 

A Yamabushik kegyetlen vidéken a béke őrzőjeként éltek. Ezek a papok, szerzetesek kizárólag a tudást őrizték, csak a TAN védelmében a gonosz ellen léptek fel erőszakkal. Minden más esetben tilos volt harcolniuk. E harci mesterek/harcos papok/ neve az egészséget és az erőt hirdette, tudásukat nem használhatták elhamarkodottan,, egyéni problémák megoldására. Zárt klánokban éltek, céljuk csak az ősi tudás átmentése volt a mai napig. Életüket és kiképzésüket homály fedte. Olyan tettekre voltak képesek, melyről azt képzelték, hogy misztikus emberfeletti erővel rendelkeznek, pedig csak összhangban éltek a természettel, az Univerzum erőivel. Így született meg a láthatatlan harcosok, a hegyi varázslók legendája.

 

Titokzatosan, de céltudatosan harcoltak az állandó túlerővel szemben. A küzdelem csak akkor járhatott sikerrel, ha szellemiségükben túllépték azt a kort, amiben éltek, sőt jóval előttük jártak. Generációk adták egymásnak a sokoldalú ismereteket a nagyfokú természet és emberismeretet. Értettek a fegyvertelen harchoz, több tucat fegyver és eszköz használatához, álcázáshoz, rejtőzködéshez, megfigyeléshez, ismerték a különféle vegyszerek, robbanó eszközök használatát. Értettek a sebek, betegségek gyógyításához, de ismerték a méregkészítés fortélyait is. Ismerték a természetet, a természeti jelenségek, erők működését, és együtt is tudtak élni vele. Ismerték az emberi testet, valamint a szellem és a lélek erejét is.

Ügyességük, szellemi erejük, teljesítőképességük szintjét igazolják azok a történetek, hiteles feljegyzések, melyek szinte földöntúli képességekkel ruházták fel őket. Trükkjeikkel, varázslataikkal, hipnotikus erejükkel szinte megbabonázták ellenfeleiket. Fáradhatatlanok voltak, a félelmet nem ismerték, a fájdalmat szó nélkül tűrték (túl tudták lépni).  A fő cél nem a technikai ismeretek sulykolása, hanem a készségszint emelése volt (megtanultak tanulni, nem magolni). Ezek gyakorlása teljes fizikai, testi  kifejlődést, a felvilágosult nyugodt szabad értelmet, munkaképes lelki és szellemi energiát, képességeket egyesit. A technikák művészetét a veszély megakadályozására, elhárítására fejlesztették ki. ez magába foglalja a fizikai küzdelem módszereit, az értelem összegyűjtését, a pszichológiai hadviselést és a rejtett energiák felszabadítását. Ezeket a módszereket NINPO MIKKYO néven ismerik. Sirakava császár azt mondta, hogy három dolgot nem tud befolyásolni a Kamo folyó irányát, a szerencsekorong forgását és a hegyi papok /YAMABUSHI/ fölötti uralmat.

 

Ezek a papok később sok japánt vettek maguk közé, akiket kiképeztek, hogy segítsenek védeni a kolostoraikat. A hegyi varázslóktól kapták első beavatásukat ezek az emberek és használták fel később világi életükben, adták el pénzért tudásukat és építették be későbbi rendszerükbe, amit ma Ninjutsunak hívnak. Ezt az ősi tudást különböző hatalmi, politikai és vallási célból, ahogyan máshol is így Japánban is igyekeztek eltüntetni az idők folyamán. A legtöbb nyomot sikerült is megsemmisíteni, de a japán hagyományokban /mint a magyar népmesékben is/ sok ismeretet megőriztek. Ezen kulcsok segítségével  a tudást kereső megtalálhatja a TAN-t. (Scyta Pap Miklós)


A közönséges süngomba - (Hericium erinaceus) - Oroszlánsörény gomba


Évszázadok óta ismert ízletes és tápláló élelmiszer, valamint megbecsült gyógygomba, melynek termesztése hazánkban is lehetséges.


A gomba kínai neve: majomfej gomba, a kínai kultúrában ez a gomba fejedelmi ételnek számít.


A japán neve: Yamabushi-take a gomba rejtőzködő életmódjára utal, hisz a (főleg buddhista) hegyi remetéket nevezik japánul YAMABUSHI-nak.


Főbb hatóanyagai: 
Poliszacharidok (pl. különböző β-glukánok), diterpének (pl. hericenonok (A-H) és erinacinok) adenozin oleinsav, fehérjék és aminosavak (az esszenciális aminosavak közül a fenil-alanin, hisztidin, leucin, izoleucin, lizin, treonin és valin megtalálható benne!)


Nyomelemek és ásványi anyagok: 

pl. foszfor, vas, kálium, kalcium, B1- és B2-vitamin


A hagyományos kínai gyógyászatban máig használt gyógygomba hatásait számos modern kutatás támasztja alá.


Kínai, japán, koreai és amerikai kutatók munkái alapján a süngomba az alábbi gyógyhatásokkal bír:


Mikroba ellenes, tumor ellenes és fékezi a tumorok növekedését (a természetes ölősejtek, T-sejtek, B-sejtek, és a makrofág-függő immunválaszok stimulálásával), immunmoduláns (aspecifikus immunstimuláns), antioxidáns hatású, vérzsír- és vércukorszint csökkentő időskori elbutulás ellenes hatás, a hericenon C-H, valamint az erinacin A-I tartalma miatt. A hagyományos kínai gyógyászatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak, valamint ideggyengeség és általános kimerültségi állapot kezelésében használják.


Tudta Ön, hogy:

- első nyugati említése 1794-ben történt és C.H. Persson nevéhez fűződik?

- a hivatalos nevén kívül számos egyéb néven ismert, pl.: oroszlánsörény gomba, petrezselyem gomba, cseppkőgomba, stb.?


- A Ming-dinasztia korában (1386-1644) élt ismert orvos, WHU SHUI az örök élet elixírjének nevezte a gombát, mert sokrétű felhasználhatósága miatt már ekkor is nagyon értékesnek tartották. Hirosimában, az atombomba-robbantás fatális következményeivel küzdve, az orvosok kétségbeesetten igyekeztek enyhíteni a betegség lefolyását több ezer sugárfertőzött betegnél, szerették volna elérni, hogy javuljon csontvelőjük, nyálkahártyájuk és bőrük állapota. A természetben található ellenszereket, köztük a SHIITAKE-t is tesztelték. A gombát, felismert hatása miatt azonnal tanulmányozni kezdték, megalapozva ezzel néhány, ma már szabadalmazott gyógyszer felfedezését.


- Japánban a jelenlegi klinikai gyakorlatban a shiitake-t az immunitás serkentésére, különféle allergiák ellen, a megfázás és a náthával járó láz megelőzésére használják. A gombát sikeresen alkalmazzák gyógyszerekkel kombinálva tüdőgyulladáskor és inkontinenciára. Az idősebbeknél általános fiatalító szer, tekintet nélkül betegségük típusára. A fiatalok a shiitake-t megelőzésre, kimerültség, túlerőltetés vagy krónikus fáradtság ellen szedik. Japánban a shiitake-ből kivont lentinan regisztrált gyógyszer.
 


Yamabushi-take gyógygomba (DXN Oroszlánsörény tabletta) ide kattintva elérhető! 

szept

23

 

Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítóelnökének, a vállalat 5. születésnapi rendezvényén elhangzott beszédének jegyzetét osztom meg veletek.


Nagyon értékes előadást hallhattunk, amivel egy kis betekintést is kaphattunk a DXN kezdeteibe és filozófiájába.


Íme, a jegyzet:


A DXN indulásakor Dr. Lim-et, a DXN alapítóját, teljesen 'hülyének' nézték a környezetében, hogy gombákkal foglalkozik. Kinevették a miatt is, hogy bízott az "egy világ egy piac" koncepcióban. Nem tartották lehetségesnek, hogy ebből a kis városból, ahol élt (Alor Setar), egy nemzetközi vállalat épüljön ki. Ehhez képest ma ő az egyetlen ember, aki fenn van a tőzsdén Alor Starban!

 

A DXN-ben megpróbálnak mindent egyszerűen tartani, mert nagyvállalattá akarnak válni. Mikor a DXN tőzsdére került, akkor megkérdezték tőle, hogy nem fél-e attól, hogy más cégek legyőzik őt?! A DXN sosem aggódott ezen, mindig nyerni fog. Mert egyszerűen tartjuk a dolgokat.

 

Ez a cég nem fantázia világban él. A realitásban kell maradni! Tudni kell élvezni az utat!

 

Nagyon sokan menekülnek a DXN-hez más cégektől! A DXN olyan, mint egy menekülttábor, "menekülttábor" MLM sérülteknek.

 

Jobb, hogy ha van 1000 euró a markunkban, minthogy milliók röpködjenek a fejünk előtt, amit soha nem fogunk tudni lehozni a földre! Nagyon sok olyan tag van a DXN-ben, aki 10-50 ezer eurót keresnek. De ahhoz, hogy ide eljussunk, egy nagyon hosszú utazást kell megtennünk! Azoknak, akik a rövid utat válasszák, nagyon rossz életük van!

 

Volt egy vállalat, ahol a főnök soha nem jött, hogy ellenőrizze a céget, inkább golfozgatott, jachtozgatott. Bele is kötöttek Dr. Lim-be, hogy miért ő a tréner és miért nem bérel fel embereket. Ez a cég 3 hónap után csődbe is ment. Hogy tudnánk úgy vezetni egy üzletet, hogy mindennap golfozunk? A mi üzletünket nem tudjuk távvezérelve folytatni.

 

Az MLM -ben emberekkel foglalkozunk. Ezt nem tudjuk távvezérelve csinálni! Nekünk az MLM -ben mindig meg kell mutatnunk magunkat!

 

Etiópia, Szudán és több hasonló ország veszteséget termelnek, de még nem hagyják magukra őket! Azért nem hagyják őket magukra, mert többen ebből élnek és nem akarják cserbenhagyni őket!

 

Egy nagyon jó példa viszont Pakisztán, ahol 4 évig veszteséges volt az üzlet, de az 5. évben óriási nagy növekedést jött és ugyan ez a helyzet Mexikóban is!

 

Mikor belépünk a DXN -be, néha vannak boldog óráink, néha viszont nem, mert vannak nehézségek, gondok. De ez nem gond! Mert ez a probléma egy fentebb levő szintre fog elvinni!


Az egyszerűség nem csak a marketingről, pénzről szól. Mikor az egészségről beszélünk, mikor a terápiás rendszerre gondolunk, ezekben az esetekben is nagyon egyszerű a DXN rendszere.

 

Erre egy jó példa az, mikor egy gyermek farkasvakságban szenved, az azért van, mert A-vitamin hiánya van. Indiában nagyon sokan szenvednek ettől a betegségtől. Ezért a kormány rengeteg A-vitamint ad a gyermekeknek, de valami miatt ez nem jelentett megoldást. Az orvosok gondolkodni kezdtek, hogy mi legyen. Eljöttek a DXN-hez tanácsot kérni és ott azt válaszolták nekik, ne csak a farkasvakságot nézzék, hanem magukat a gyermekeket is. Ezek a gyerekek alultápláltak! Ezután a gyerekeknek adtak Spirulinát és ganoderma gombaport, az eredmény az lett, hogy 100% -uk meggyógyul! Ilyen egyszerű a DXN, nem kell túl komplikálni a dolgokat, egyszerűen az alultápláltság az oka nagyon sok betegségnek!

 

És egy idézet, videó máshonnan:


"Akik elég őrültek ahhoz, hogy azt gondolják, meg tudják változtatni a világot... Ők azok, akik ezt meg is teszik..."

 

 

 

Ha te is szeretnél az "őrültek" nemes táborába tartozni, akkor itt csatlakozhatsz! :)

szept

22

DXN Nigéria - Útjára indult!

2014.09.22 - hétfő

 

DXN-t Nigériában is útjára indítottuk! Hatalmas érdeklődés van kint a gyógygomba termékek és az üzlet iránt! Azért is örömteli számomra, mert ez által tudunk segíteni az ebola sújtotta területeken, hogy az immunrendszerüket erőssé és védekező-képessé tegyék. Nincsen lehetetlen, csak tehetetlen...

 

Sok sikert és jó egészséget kívánok!

 

Web: dxn-nigeria.com - DXN Nigeria facebook oldala

 

 Hivatalos nemzetközi publikációk a ganoderma gyógygombáról: PubMed.gov

aug

12

DXN White Coffee Zhino

DXN White Coffee Zhino

 

A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a

Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz.

 

A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies.

A DXN új,  hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi.

 

12 tasak x 28g

Törzsvásárlói ár: 3.850.- 

Fogyasztói ár: 4.930.- 

SV érték: 1.450.- 

PV érték: 11,6

 

Megrendelhető a Termékrendelés menüpontból.

júl

28

Egy cikk 2007-ből

 

A kávé a világon az egyik legszélesebb körben fogyasztott, ám tudósok és egészségügyi szakértők körében az egyik legvitatottabb ital. Olyannyira, hogy az amerikai táplálkozástudományi társulás, az American Society for Nutrition idei, Experimental Biology 2007 című konferenciájának központi témája a kávéfogyasztás egészségre gyakorolt hatása volt.


Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan gyógygomba kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle. (Koffeinsav nevű vegyület nem létezik, kávésav annál inkább. Noha a hétköznapi nyelvben gyakran találkozhatunk a koffeinsav megnevezéssel, ez csupán téves fordítása lehet a „caffeic acid" kifejezésnek. Helyesen magyarul kávésav, és semmi köze a koffeinhez.)


A brit szaklap, a Medical News Today cikke szerint „több alapos elemzésnek és az egyre szaporodó bizonyítékoknak köszönhetően kiderült, hogy a kávé fogyasztása védő hatású a vastagbél mirigydaganatával szemben, mint ahogy a végbél- vagy a májrák esetében is". A kávéval kapcsolatos viták a folyamatos kutatásoknak köszönhetően jelentősen csökkentek, mivel az új eredmények alátámasztják pozitív hatását. Egy friss tanulmány leszögezi, hogy a kávéivás nem ártalmas a szív- és érrendszerre, sőt, talán még hasznos is lehet. A cikk szerint a jövőben speciális kávétípusokat fejlesztenek majd, amelyek egészségre gyakorolt hatását tovább javítják. Kevesen tudják azonban, hogy egy alternatív egészségügyi közösségnek köszönhetően a Healthy Coffee (egészséges kávé) már létezik - írja a Newsmax.com.

Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új gyógygomba kávéfajta, amellett, hogy valóban kávéíze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást. A Healthy Coffee kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott gyógygombakivonatnak - a pecsétviaszgombáénak (Ganoderma lucidum), a tibeti eredetű kínai hernyógombáénak (Cordyceps Sinensis), a csiperkefajhoz tartozó Agaricus Blazeiének, valamint a lepketaplóénak (Coriolus Versicolor) - köszönheti.

Szakemberek előszeretettel ajánlják az új egészséges kávét azoknak, akiknél daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Az általuk megadott, a rák leküzdéséhez szükséges tizenegy hatásos és természetes módszert tartalmazó listán a felturbózott gyógygomba kávé a harmadik helyet kapta. Leggyakrabban említett előnye, hogy javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, normalizálja a testtömeget, elősegíti a méreganyagok távozását a szervezetből.

Több változata van: szemes babkávé, mind a négyféle gyógygombakivonattal; kapható koffeinmentes változata is. A koffein kivonásakor minden eljárás során természetes vizet használtak, vegyszereket nem, így megőrizve a gyógygomba kávé természetességét. Az instant változat sem hiányzik, igaz, ez egyedül a pecsétviaszgombát tartalmazza, ízre teljesen olyan, mint a többi instant kávé. A kínálatban találunk még - szintén csak ezt a gyógygombakivonatot tartalmazó - teát, forró csokit, mokkakávét (feketekávéval kevert kakaót) is.

 

Forrás: hvg.hu