A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

18

Ganoderma gyógygomba és a test ph egyensúlya!

2012.12.18 - kedd

A szervezet normális pH-értékének fenntartása egy sor betegségtől megóvja az embert. Sajnos manapság táplálékainkkal, mozgásszegény és stresszes életmódunkkal felborítjuk az egyensúlyt. Van azonban egy különleges növény, a Malajziában termesztett ganoderma gyógygomba, ami visszabillenti a természetes állapotot és erősíti az immunrendszert. Dr. Jane Yau nemzetközileg elismert természetgyógyász-terapeuta számára a növény jótékony hatásának legmeggyőzőbb bizonyítéka daganatos édesapja gyógyulása.


A malajziai hölgy állami ösztöndíjjal tanult Londonban, ahol az onkológia volt a szakterülete, s ápolónőként dolgozott. Miközben rákos betegekkel foglalkozott, szomorúan tapasztalta, hogy az emberek ki-be jártak a kórházból, és folyamatosan visszaestek. Dr. Jane Yau később anyákról és gyermekekről gondoskodott, s miután 1981-ben visszatért Malajziába, az egészségügyi oktatásban kezdett dolgozni.


- Malajzia csodálatos ország. Egész évben süt a nap, csodás a klíma, és nagyon sokszínű a népesség: az országot malájok, indiaiak, kínaiak lakják. Malajziában rendkívül sok a látványosság, de a konyha is elsőrangú. A finom ételek miatt mi minden napot élvezünk, ám éppen ez az, ami egészségügyi problémákat okoz - tudjuk meg Jane-től, aki Debrecenben tartott előadást a holisztikus gyógyításról és ganodermáról.


Szerinte az emberek a táplálékukkal teszik savassá a testüket. Ha a szervezetben a pH-érték megfelelő, akkor a vérsejtek szépen körben helyezkednek el. De ha eszünk egy jó nagy adag steak-et vagy jégkrémet, akkor a szervezet savassá, a vér ragadóssá és sűrűvé válhat. A ganoderma gyógygomba javítja a vérkeringést, a tápanyagok felszívódását, a szervezet oxigénellátását, stabilizálja az agy érzelmi központját, ezáltal csökkenti a stresszt, erősíti az immunrendszert és lúgosítja a szervezetet. Az ókorban is ismert és alkalmazott ganoderma gyógygomba kivonata kávéban hasznosulhat.


- A nyugati orvoslás - azt tapasztalom -, hogy nem a problémák gyökerét gyógyítja. Ha például egy betegnek szívkoszorúér-elzáródása van, az orvos egy eret kioperál a páciens lábából, és beülteti a szívébe az elhalt rész helyére. Vagyis az orvos csak a beteg szervre, s nem az egész szervezetre koncentrál. A doktorok arról elfeledkeznek, hogy az emberi testben az érhálózat 60 ezer mérföld hosszú. Vagyis ha csak egy töredéknyi részre figyelünk, nem tudunk jótékonyan hatni a teljes érhálózatra. A méreganyagok nem távoznak a szervezetből, a vér az oxigént nem tudja szállítani, az ütőerekben felszaporodik a zsír, a koleszterin, az erek pedig elzáródnak - vezette le a természetgyógyász.


Az immunrendszer erősítése a betegségek elleni küzdelem leghatékonyabb módja. Ezt segíti elő Dr. Jane Yau szerint a ganoderma gyógygomba. A DXN nevű malajziai vállalat 70 hektáros ganoderma ültetvénnyel rendelkezik. Dr. Lim Siow Jin, a holisztikus gyógyítás doktora volt az első, aki elkezdte a ganoterápiát, s a DXN vállalaté a jog, hogy ezzel gyógyítson. Ez a terápia nem a konkrét betegségekre, tünetekre fókuszál, hanem a szervezet ideális, 7,35-ös pH-értékének fenntartására törekszik. Ha ugyanis ez normális, akkor a vér nem sűrűsödik be, a véráramlás folyamatossá válik, a vérerek pedig regenerálódnak.

 


A legmeggyőzőbb bizonyíték számomra az édesapám. Korábban csak a gyógyszerekben hittem, nem voltam híve sem a holisztikus gyógymódnak, sem az étrend kiegészítőknek - osztja meg személyes tapasztalatait a konzultáns. Ám a magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenvedő édesapám 2001-ben stroke-ot kapott, majd prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Egy hónapon belül négyszer operálták, s az orvos azt mondta, hogy már nincs remény. Ekkor hallottam a ganoderma gyógygomba jótékony hatásáról, s az édesapámat is alávetettem a kezelésnek. Három hónap elteltével már a gyógyulás útjára lépett - idézte fel a terapeuta.


ganoderemának két fajtáját - a 18 és a 90 naposat - termesztik Malajziában, ahol nagyon odafigyelnek, hogy ne legyen szennyeződés a növény környezetében. A gyógygombát semmivel nem kezelik, csak forrásvízzel locsolják, majd speciális módon nyerik ki a legértékesebb részt, a spórákat. Az 1993 óta működő vállalat a világ száznegyven országban van jelen gyógyító termékeivel, hazánkban 2009 tavaszán nyílt meg a hálózat európai központja.

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on