A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

DXN nyaralás

 

Életem során mindig is kerestem az igazságos dolgokat, és mint tudjuk, aki keres, az talál! Így bukkantam rá a Malajziai központú " target="_blank">DXN vállalat lehetõségére! Bizalmatlan tulajdonságomhoz híven a cég háttere után kezdtem elõször kutatni, hogy amit a bemutatkozóban írnak magukról az valójában stabil lábakon ál és nem csak ármánymarketing újabb fejezete az üzleti életben.

 

Bevallom nem találtam hibát és érdeklõdésemet még jobban felkeltette mikor a cég részvényeit a Kuala Lumpur tõzsdén láttam jegyezve és ezzel követhetõ volt DXN vállalat fejlõdése és stabilitása. Tehát az alapok stimmeltek, ami további késztetést sugallt számomra! Következõ lépésem a cég tevékenységi körének ellenõrzése volt.

 

Amit találtam róla:

 

Kávé az egyik fõ termékük, amihez hozzáadnak egy Ganoderma lucidum-nak nevezett gyógygombát, amit saját több hektáros területükön (világ legnagyobb "ganoderma gyógygomba" ültetvénye) maguk termesztenek, a technológiát illetve a teljes folyamatot DXN vállalat felügyeli és koordinálja.

 

Ganoderma lucidum???

Bevallom elõször azt se tudtam mit jelent, tehát utána kezdtem olvasni.Nem gondoltam volna hogy több nyelven is találok ennyi pozitív tanulmányt mint a Keleti orvostudomány egyik legelismertebb gyógynövénye. A Japánok Reishi-nek, a Kínaiak Lingzhi-nek nevezik.

 

Pár információt kiemelnék, ami biztos érzést nyújtott számomra hogy több mint jó lehetõség mert kimagaslóan pozitív hatása van az ember szervezetére, amirõl bõvebben ide kattintva olvashatsz!

 

Tehát jött az utolsó, illetve megerõsítõ fázis, kipróbáltam a kávéjukat Lingzhi Coffee 3 in 1 formájában. Mert van egy kedvenc mondásom, „Nem minden az, aminek látszik"

 

Saját terméktapasztalat a legnagyobb igazság!!!

 

Amint elfogyasztottam egybõl megérintette lelkemet a színtiszta kávé, aminek zamatossága mellet egyáltalán nem volt érezhetõ a ganoderma gyógygomba" mellék ízben. Már ennyi pozitív tapasztalat is elég lett volna számomra, hogy van a világpiacon egy koffein tablettától és színezéktõl mentes kávé, de mikor éreztem az ezt követő közérzetjavulást, felfrissült hétköznapokat, mentális, szellemi, tudati tisztulást, illetve esténként az alvásom tökéletes és nyugalmas volt, összeállt a kép, hogy ezen túl csak DXN kávét fogyasztok és üzletszerûen is ezzel fogok foglalkozni!

 

Elért eredmények: 

 

Elsőként én vittem ki "Online Network Marketing" formájába (interneten keresztül) a DXN-t UkrajnábaOroszországba. De épül Kazahsztán és a volt Szovjet tagállamok is folyamatosan csatlakoznak hálózatunkhoz, csapatunkhoz!

 

Eredmény-frissítés /2014.09.22./ DXN-t Nigériában is útjára indítottuk! Hatalmas érdeklődés van kint a gyógygomba termékek és az üzlet iránt!

 

 

Összegezve:

 

 DXN vállalatnak megfelelõ háttere, így biztonságban érzem magam az üzletben.

 

 Egy élvezeti cikk az alapterméke, mint tudjuk a föld népességnek kb. " target="_blank">83% aktív kávéfogyasztó. A kávé, az olaj után a 2. legnagyobb értékben forgalmazott kereskedelmi termék, a víz után pedig a 2. leggyakrabban fogyasztott ital a világon. Így stabil lábakon ál! 

 

 DXN termékei 100% tisztaságú, saját termesztésû "ganodermát" tartalmaznak, ami nélkülözhetetlen az egészség számára, és egyben a " target="_blank">Gyógynövények királya!

 

 A DXN ingyen biztosít számodra többnyelven egy professzionális weboldalt, web-shopot, komplett videó üzenetküldő rendszert, amivel könnyedén otthonról is dolgozhatsz. Ez által az egész világon tudnak hozzád csatlakozni és vásárolni.

 

 Egyszeri 5000 forintos törzsvásárló regisztrációs díj, örökös tagság, nagyon kedvező áron jutsz hozzá a gyógygomba termékekhez, nincsen havi elvárás hogy a rendszerben maradj, nincsen előzés, leválás és amit felépítettél azt nem tudod elveszíteni. Gyermekeid számára örökölhető!


 

Te találtál hibát? Mert én nem. Kifogást meg mindig lehet, csak akkor sose jutsz elõrébb!   

 

 

                                                          

DXN - Dr. Lim és Németh Tamás

 

    Dato' Dr. Lim Siow Jin-nel a DXN alapítójával    

    Németh Tamás Antal, Budapest   

 

 

Kattints arra a címre amiről többet szeretnél olvasni!

 

Dr. Lim Siow Jin és a gyógygombák


Ganoderma lucidum - Egy csodálatos gyógygomba


A Ganoderma gyógygomba és a zöld tea kivonat daganatellenes hatása


Cordyceps sinensis (kínai hernyógomba)


Ganoderma gyógygomba és a test ph egyensúlya!


A Ganoderma gyógygomba méregtelenítés folyamata


DXN Spirulina - Földünk talán legértékesebb tápláléka

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on